درس های مهم از سرآشپزهای مشهور
درس های مهم از سرآشپزهای مشهور برای کشف هر راز باید به آن فرصت بدهیم تا طی شود اگر شما هم به اندازهی ما از تماشای برنامه های…
درس های مهم از سرآشپزهای مشهور برای کشف هر راز باید به آن فرصت بدهیم تا طی شود اگر شما هم به اندازهی ما از تماشای برنامه های…
همه چیز در مورد غذای گیلانی غذا برای گیلانی ها اهمیت زیادی دارد پژوهشگران معتقدند تنوع غذای گیلانی که به دلیل برخورداری از محتویات غنی طبیعی سالم تر هستند،…
فنون مهم در پخت برنج قرار دادن چند تکه نان یا پیاز روی برنج بوی سوختگی برنج ته گرفته را می گیرد اگر برنجتان شور شد • اگر…
شناخت عناوین و اصطلاحات آشپزی و شیرینی پزی با توجه به درخواست بسیاری از شما همراهان صمیمی و همیشگی در خصوص آشنائی با اصطلاحات تخصصی و بین المللی در حرفه…
راهنمای نگهداری سالاد الویه حداکثر زمان توصیه شده برای نگهداری سالاد اولویه در یخچال ۲ روز می باشد می خواستم بدانم که مدت زمانی که می شود داخل…
نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی سس چیمی چوری آرژانتینی که با گوشت گریل شده (استیک) سرو می شود جیمز مارتین (James Martin) سرآشپز…
تکنیک های سرآشپزهای ماهر سرآشپزهای ماهر با استفاده از تکنیک هایی علمی و بیشتر اوقات ساده می توانند طعم و مزه ای منحصر به فرد به غذاهایی بدهند که تنها…
لیست جایگزین مواد در آشپزی لیست جایگزین مواد در آشپزی خیلی وقت ها خیلی از ما یک عکس یا دستور خوب را در اینترنت می بینیم و دلمان…
نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم تر شدن خورش ها اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد ✅ اگر آبلیمو در خورش جوش…