نکات مهم آشپزی

ترفندهای آشپزی

ترفندهای آشپزی

ترفندهای آشپزی   برای کباب کردن میگوها را در تابه چدنی و در سیخ های چوبی قرار دهید   • برای کباب کردن میگو آن ها را در تابه های چدنی…

پاک کردن لکه های چرب از آشپزخانه

پاک کردن لکه های چرب از آشپزخانه

پاک کردن لکه های چرب از آشپزخانه   لکه های چربی بخش اجتناب ناپذیر آشپزی هستند   علیرغم تمام مراقبت های شما، لکه های چربی بخش اجتناب ناپذیر آشپزی هستند….

تزیین خوراکی های جشن تولد – سری دوم

تزیین خوراکی های جشن تولد – سری دوم نمونه هایی دیگر از زیباترین تزیینات خوراکی ها و دیزاین جشن تولد   تزیین میوه های جشن تولد تزیینات زیبای کیک های…

چند روش برای مزه دار کردن ماهی

چند روش برای مزه دار کردن ماهی   رزماری برای از بین بردن بوی بد و تند ماهی، میگو و مرغ بهترین انتخاب است   مزه دار کردن ماهی به…

آیا اسفناج را باید پخت؟

آیا اسفناج را باید پخت؟   جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود   همانطور که همه طرفداران ملوان زبل می دانند اسفناج آدم…

دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»   جیمز مارتین سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است   جیمز مارتین (James Martin) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است.   گرام…

ایده هایی برای تزیین سالاد فصل

ایده هایی برای تزیین سالاد فصل نمونه هایی از جدیدترین و زیباترین تزیینات سالاد فصل   جدیدترین تزیینات سالاد   تزیین سالاد فصل   تزیین سالاد   جدیدترین تزیینات سالاد…