نکات مهم آشپزی
۲۲۲
سالاد ماکارونی یا لازانیا کدام یک را خوشمزه تر است؟ تعداد غذاهایی که به مین سادی تهیه شوند کم نیستند اما طعم و مزغ غذا چیزی است که بسیاری از ما با دقت اقدام به آشپزی می کنیم. با ما ...
good2-taste2-soy1.jpg
  روش های خوش طعم کردن سویا   همیشه برای شستن سویا آن را با آب جوش بشویید کلیپ زیر درباره این که آیا سس سویا خواصی هم دارد؟   سویا یک جزء مهم رژیم های غذایی آسیایی هستند و ...
cooking3-tricks1.jpg
ترفندهای آشپزی   برای کباب کردن میگوها را در تابه چدنی و در سیخ های چوبی قرار دهید   • برای کباب کردن میگو آن ها را در تابه های چدنی و در میان سیخ های چوبی قرار دهید یا از ...
clear1-greasy2-spots-kitchen1.jpg
پاک کردن لکه های چرب از آشپزخانه   لکه های چربی بخش اجتناب ناپذیر آشپزی هستند   علیرغم تمام مراقبت های شما، لکه های چربی بخش اجتناب ناپذیر آشپزی هستند. بعد از یک مدت، این لکه ها و مایعات چسبنده ...
فاقد تصویر شاخص
تزیین خوراکی های جشن تولد - سری دوم نمونه هایی دیگر از زیباترین تزیینات خوراکی ها و دیزاین جشن تولد   تزیین میوه های جشن تولد تزیینات زیبای کیک های جشن تولد   تزیینات جالب میوه جشن تولد   تزیین ...
فاقد تصویر شاخص
چند روش برای مزه دار کردن ماهی   رزماری برای از بین بردن بوی بد و تند ماهی، میگو و مرغ بهترین انتخاب است   مزه دار کردن ماهی به روش جنوبی ها جنوب ایران برای مزه دار کردن ماهی ...
فاقد تصویر شاخص
آیا اسفناج را باید پخت؟   جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود   همانطور که همه طرفداران ملوان زبل می دانند اسفناج آدم ها را قوی می کند چون سرشار از ویتامین ها ...
فاقد تصویر شاخص
دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»   جیمز مارتین سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است   جیمز مارتین (James Martin) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است.   گرام ماسالا گرام ماسالا (garam masala) ترکیبی از چند اودیه پودر ...
فاقد تصویر شاخص
ایده هایی برای تزیین سالاد فصل نمونه هایی از جدیدترین و زیباترین تزیینات سالاد فصل   جدیدترین تزیینات سالاد   تزیین سالاد فصل   تزیین سالاد   جدیدترین تزیینات سالاد فصل   زیباترین تزیین سالاد   گردآوری: بخش اسرارخانه داری ...
فاقد تصویر شاخص
درس های مهم از سرآشپزهای مشهور   برای کشف هر راز باید به آن فرصت بدهیم تا طی شود   اگر شما هم به اندازه‌ی ما از تماشای برنامه های خوش آب و رنگ آشپزی در تلویزیون یا به صورت ...
فاقد تصویر شاخص
همه چیز در مورد غذای گیلانی  غذا برای گیلانی ها اهمیت زیادی دارد   پژوهشگران معتقدند تنوع غذای گیلانی که به دلیل برخورداری از محتویات غنی طبیعی سالم تر هستند، در افزایش سن امید به زندگی در این منطقه بی ...
فاقد تصویر شاخص
فنون مهم در پخت برنج   قرار دادن چند تکه نان یا پیاز روی برنج بوی سوختگی برنج ته گرفته را می گیرد   اگر برنجتان شور شد • اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه ...
فاقد تصویر شاخص
شناخت عناوین و اصطلاحات آشپزی و شیرینی پزی با توجه به درخواست بسیاری از شما همراهان صمیمی و همیشگی در خصوص آشنائی با اصطلاحات تخصصی و بین المللی در حرفه آشپزی و شیرینی پزی مطالب آمده در ذیل به این ...
فاقد تصویر شاخص
راهنمای نگهداری سالاد الویه   حداکثر زمان توصیه شده برای نگهداری سالاد اولویه در یخچال ۲ روز می باشد   می خواستم بدانم که مدت زمانی که می شود داخل یخچال سالاد الویه را نگه داشت چند روز هست؟ من ...
فاقد تصویر شاخص
نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی   سس چیمی چوری آرژانتینی که با گوشت گریل شده (استیک) سرو می شود   جیمز مارتین (James Martin) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است. او نکاتی مهم و ...
فاقد تصویر شاخص
تکنیک های سرآشپزهای ماهر سرآشپزهای ماهر با استفاده از تکنیک هایی علمی و بیشتر اوقات ساده می توانند طعم و مزه ای منحصر به فرد به غذاهایی بدهند که تنها در رستوران های گران قیمت سرو می شوند.   کافی ...
فاقد تصویر شاخص
لیست جایگزین مواد در آشپزی   لیست جایگزین مواد در آشپزی   خیلی وقت ها خیلی از ما یک عکس یا دستور خوب را در اینترنت می بینیم و دلمان می خواهد آن را درست کنیم با کلی ذوق و ...
فاقد تصویر شاخص
نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم تر شدن خورش ها   اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد   ✅ اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه ...
توسط
تومان