پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت  چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

مهمترین تغییرات بعد از کشتار:
۱-) قطع جریان خون
الف) تبادل حرارت
ب) اکسیژن به بافت نمی رسد
ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم
د)زمانی که جریان خون قطع می شود
متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.
 
اسلاید =۴۶٫٫٫

کلیپ سرا وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *