پاورپوینت در مورد فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی کیفیت روغن و غذا
پاورپوینت در مورد فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی کیفیت روغن و غذا
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۵۲ اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بنام خدا
فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی کیفیت روغن و غذا
۱ – مقدمه ۲ – انواع سرخ کردنی و انتخاب روغن (روغن های اصلاح شده) ۳ – فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی تجزیه شدن روغن ۴ – اثرات فیزیکی تجزیه شیمیایی روغن سرخ کردنی ۵ – زمان غیر قابل مصرف شدن روغن سرخ کردنی ۶ – اندازه گیری تجزیه و نامطلوب شدن روغن در اثر حرارت نامناسب ۷ – شاخص های کیفی روغن سرخ کردنی و آزمون ها ۸ – تأثیر سرخ کردن غوطه وری بر روی کیفیت تغذیه ای (مواد مغذی اصلی ؛ میکرونوترینتها) و حسی ۹ – کنترل مؤثر فرآیند سرخ کردن (ارزیابی خط و تعیین پیشگیری ، پیش گیری از فرآیند تجزیه روغن، کنترل جذب روغن و پایش CCP ها در فرآیند سرخ کردن)