پاورپوینت در مورد فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی کیفیت روغن و غذا

پاورپوینت در مورد فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی کیفیت روغن و غذا

پاورپوینت-در-مورد-فرآیند-سرخ-کردن-و-تأثیر-آن-بر-روی-کیفیت-روغن-و-غذالینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۵۲ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی کیفیت روغن و غذا
۱ – مقدمه ۲ – انواع سرخ کردنی و انتخاب روغن (روغن های اصلاح شده) ۳ – فرآیند سرخ کردن و تأثیر آن بر روی تجزیه شدن روغن ۴ – اثرات فیزیکی تجزیه شیمیایی روغن سرخ کردنی ۵ – زمان غیر قابل مصرف شدن روغن سرخ کردنی ۶ – اندازه گیری تجزیه و نامطلوب شدن روغن در اثر حرارت نامناسب ۷ – شاخص های کیفی روغن سرخ کردنی و آزمون ها ۸ – تأثیر سرخ کردن غوطه وری بر روی کیفیت تغذیه ای (مواد مغذی اصلی ؛ میکرونوترینت‌ها) و حسی ۹ – کنترل مؤثر فرآیند سرخ کردن (ارزیابی خط و تعیین پیشگیری ، پیش گیری از فرآیند تجزیه روغن، کنترل جذب روغن و پایش CCP ها در فرآیند سرخ کردن)

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.