پاورپوینت در مورد روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی

پاورپوینت در مورد روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی

پاورپوینت-در-مورد-روشهای-تشخیص-سلامت-مواد-غذاییلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۵ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بسمه تعالی
روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی
مشخصات برنج خوب
برنج خوب برنجی است که دانه ها یکدست و حالت شیشه ای توپر،بدون داشتن دانه های سفید و خرده باشد.
نوک برنج نباید حالت سفید داشته باشد.
برنج پخته در مقایسه با برنج خام باید سفید رنگ ،کشیده،دانه ها یک اندازه و دارای طعم و بو و رنگ مناسب باشد.
تفاوت برنج ایرانی و پاکستانی:برنج پاکستانی حالت شیشه ای دارند و دانه ها اگر در نور بگیریم از پشت سایه می اندازد ولی برنج ایرانی حالت شیشه ای توپر دارد و از پشت سایه نمی اندازد.
NIDC

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.