پاورپوینت درباره سازمان اطفاء حریق

پاورپوینت درباره سازمان اطفاء حریق

پاورپوینت-درباره-سازمان-اطفاء-حریقروش مخابرات در وضعیت اضطراری

در شرایط اضطراری جهت کسب اطلاع و ارائه طریق برای پیشگیری و کنترل خطرات اعم از حریق و غیره لازم به یک سیستم اطلاع رسانی بین فرمانده کشتی و سایر پرسنل مجری(تیم مبارزه با خطر) می باشد که از امکانات موجود استفاده می شود.

۱- پیک

۲- تلفن های داخلی کشتی

۳- واکی تاکی

۴- بلندگوی عمومی

۵- VHF

پودر خاکستر جامدات بطور سریع آتش گرفته و میسوزد و از طرف دیگر باعث سوختن نهائی و یا (SMOULDERING) میشود که امکان آتش سوزی مجدد از خاکستر داغ جامدات با افزایش اکسیژن در محیط آتش وجود دارد.

اگر جامدات بصورت شعله آتش بسوزد در این حالت ماده بصورت بخار درآمده است اما اگر از ترکیبی با اکسیژن و سوختن نهائی باشد که به آن (SMOULDERING) گفته میشود امکان دارد دقیقه ها و یا ساعتها طول بکشد تا این سوختن نهائی تبدیل به بخار و حالت شعله ور شدن ماده را به خود بگیرد.

برای مثال وقتی ته سیگار به درون سطل زباله ای که دارای کاغذ باطله بوده و یا روزنامه ای برروی صفحه فلزی گرم گذاشته و یا پتوی و ملحفه ای که با نسوز لامپ و یا سیمهای الکتریکی گرم برخورد کرده باشد و یا مواد پنبه ای که در کنار حرارت باشند در ابتدا خشک و سپس زیاد گرم میشوند.

حرارت از مواد سوخته شده بصورت بخارهای عمودی با ارتفاع کوتاه بطرف بالای سطح مواد سوختنی بحرکت در بیاید، که به این مرحله سوختن جامدات (OVER HEATION) گفته میشود و سپس وارد مرحله سوختن نهائی بدون شعله و آهسته سوختن که امکان دارد و ساعتها بطول می انجامد و به این مرحله از سوختن نهائی (SMOULDERING) گفته میشود وقتیکه مواد پنبه ای و ابریشمی که اکر، حرارت آن به بیسش از ۲۴۰ درجه سانتیگراد برسد دیگر نیازی به حرارت داده شده ندارد زیرا انرژی که باعث شود درجه حرارت فعلی آنرا به بیش از دمای خود اشتعالی برساند توسط واکنش اکسیده بدست می آید و سپس ماده مشتعل میشود.

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.