دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (word)

دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (word)

دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (word)

عنوان فایل : دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی
نوع فایل : word
تعداد صفحات : ۶۲ ص
شرح مختصر :
در بسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال ۱۹۸۵ در آمریکا ۴/۲ کواد , افزون بر ۲۰ کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است . پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد….

کلیپ سرا وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *