دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (word)
دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (word)
عنوان فایل : دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی
نوع فایل : word
تعداد صفحات : ۶۲ ص
شرح مختصر :
در بسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال ۱۹۸۵ در آمریکا ۴/۲ کواد , افزون بر ۲۰ کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است . پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد….