تحقیق در مورد کنسرو سازی ۱۸ ص

تحقیق در مورد کنسرو سازی ۱۸ ص

تحقیق-در-مورد-کنسرو-سازی-18-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۸ صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

‏مقدمه‏ :
‏روند‏ ‏تأمین‏ ‏تغذیه‏ ‏در‏ ‏جهان‏ ‏اقتضا‏ ‏می‏ ‏کند‏ ‏تا‏ ‏متناسب‏ ‏با‏ ‏رشد‏ ‏جمعیت‏ ‏،‏ ‏سطح‏ ‏تولید‏ ‏غذا‏ ‏را‏ ‏افزایش‏ ‏دهیم‏ . ‏در‏ ‏این‏ ‏راستا‏ ‏نیاز‏ ‏رو‏ ‏به‏ ‏گسترش‏ ‏جمعیت‏ ‏جهان‏ ‏به‏ ‏مواد‏ ‏غذایی‏ ‏و‏ ‏تفکر‏ ‏کسب‏ ‏درآمد‏ ‏و‏ ‏ایجاد‏ ‏اشتغال‏ ‏و‏ ‏سایر‏ ‏عوامل‏ ‏دیگر‏ ‏سبب‏ ‏رشد‏ ‏وتوسعه‏ ‏تکنولوژی‏ ‏عمل‏ ‏آوری‏ ‏و‏ ‏صنایع‏ ‏شیلاتی‏ ‏در‏ ‏جهان‏ ‏شده‏ ‏است‏ . ‏بطوریکه‏ ‏فرآورده‏ ‏های‏ ‏غذایی‏ ‏آبزیان‏ ‏بخش‏ ‏قابل‏ ‏توجهی‏ ‏از‏ ‏نیاز‏ ‏روز‏ ‏افزون‏ ‏به‏ ‏تغذیه‏ ‏را‏ ‏مرتفع‏ ‏ساخته‏ ‏است‏ ‏و‏ ‏تکنولوژی‏ ‏فرآورده‏ ‏های‏ ‏دریایی‏ ‏به‏ ‏یکی‏ ‏از‏ ‏بهترین‏ ‏و‏ ‏بزرگترین‏ ‏منابع‏ ‏کسب‏ ‏درآمد‏ ‏بسیاری‏ ‏از‏ ‏کشورهای‏ ‏جهان‏ ‏تبدیل‏ ‏شده‏ ‏است‏ .
‏در‏ ‏کشور‏ ‏ما‏ ‏تکنولوژی‏ ‏و‏ ‏صنعت‏ ‏عمل‏ ‏آوری‏ ‏فرآورده‏ ‏های‏ ‏دریایی‏ ‏و‏ ‏دانش‏ ‏فنی‏ ‏و‏ ‏مهارتهای‏ ‏فراوری‏ ‏آبزیان‏ ‏در‏ ‏سطحی‏ ‏محدود‏ ‏و‏ ‏اندک‏ ‏قرار‏ ‏داد‏ . ‏لذا‏ ‏بهبود‏ ‏توسعه‏ ‏همه‏ ‏جانبه‏ ‏وزیربنایی‏ ‏آن‏ ‏ضرورتی‏ ‏اجتناب‏ ‏ناپذیر‏ ‏است‏ ‏که‏ ‏مسولیت‏ ‏آن‏ ‏بر‏ ‏عهده‏ ‏دانش‏ ‏پژوهان‏ ‏و‏ ‏دانشجویان‏ ‏و‏ ‏بخش‏ ‏صنعت‏ ‏کشور‏ ‏می‏ ‏باشد‏.
‏بهبود‏ ‏کیفیت‏ ‏و‏ ‏توسعه‏ ‏کمیت‏ ‏از‏ ‏طریق‏ ‏بالا‏ ‏بردن‏ ‏دانش‏ ‏فنی‏ ‏و‏ ‏مهارتهای‏ ‏علمی‏ ‏و‏ ‏دستیابی‏ ‏به‏ ‏آخرین‏ ‏تکنیکهایی‏ ‏که‏ ‏در‏ ‏راه‏ ‏عمل‏ ‏آوری‏ ‏آبزیان‏ ‏دریایی‏ ‏می‏ ‏تواند‏ ‏در‏ ‏تولید‏ ‏تغذیه‏ ‏مطلوب‏ ‏و‏ ‏تأمین‏ ‏بخشی‏ ‏از‏ ‏نیاز‏

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.