تحقیق در مورد کنسرو رب گوجه فرنگی ۷ص

تحقیق در مورد کنسرو رب گوجه فرنگی ۷ص

تحقیق-در-مورد-کنسرو-رب-گوجه-فرنگی-7صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۷ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏مقدمه
‏رب گوجه فرنگ عصاره ‏تغل‏ی‏ظ شده گوجه فرنگی می باشد‏ ‏که به عنوان چاشنی و ‏بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز ‏تند‏، طعم وبوی مطبوع از خواص‏ ‏ظاهری آن می‏ ‏باشد‏ بریکس آن حدود ۲۸% ودارای‏ ph‏ اسیدی در حدود۳/۴ می باشد.‏۳%-۲% نمک به آن افزوده می شود وبه دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد.
‏نوع بسته بندی آن معمول‏اً‏در دو نوع یک کیلویی ونیم کیلویی است.‏ ‏رب گوجه فرنگی باید ‏هموژن عاری از آلوده ب‏ه کپک، بدون ذرات ناخواسته،‏ ‏بدون نگهدارنده شیمیایی و دارای رنگ وطعم مطبوع می باشد ‏.‏ ‏

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.