تحقیق در مورد مقررات عمومی بازرگانی بازار مشترک اروپا جهت واردات از کش (۱)

تحقیق در مورد مقررات عمومی بازرگانی بازار مشترک اروپا جهت واردات از کش (۱)

تحقیق-در-مورد-مقررات-عمومی-بازرگانی-بازار-مشترک-اروپا-جهت-واردات-از-کش-(1)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۶ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏مقررات عمومی بازرگانی بازار مشترک اروپا جهت واردات از کشورهای جهان سوم
‏قبل از شروع باید به مسائل مربوط به بهداشت عمومی، حیوانات ، واردات گوشت و فرآورده های گوشتی از کشورهای جهان سوم توجه شود .
‏۱-تعاریف:
‏روده لش گیری و پاک شده، نمک زداه شده یا خشک و در صورت لزوم افزودن مواد نگهدارنده به مقدار مشخص روده هایی که فقط سرد و یا منجمد شده شامل این تعریف نمی شود. تولید روده به منظور استفاده در صنایع گوشتی سوسیس شامل پاک کردن ، نمک سود و خشک کردن و درجه بندی و مترکردن آن می باشد.
‏۲-مواد خام:
‏روده های لش گیری نشده :
‏مواد اولیه که برای تهیه روده به کار می رود و به کارگاههای مورد تائید حمل می شود میبایست از حیواناتی باشد که قبل و بعد از کشتار توسط بازرسی رسمی دامپزشکی کشتارگاه مطابق قوانین بهداشتی بازرسی گوشت کشور مبداء مطابق با یند ۱ فصل ۳ مققرارات فوق بازرسی شده باشند .
‏۳-اماکن تهیه روده :
‏اماکن تهیه روده میبایست از نظر رعایت بند ۱فصل۲و۱ مورد بازدید قرار گیرند .
‏۴-تائید اماکن تهیه روده :
‏کارشناسان کشورهای عضو بازار مشترک بر کارشناسان نیز نظارت داشته و برای تائید اماکن فوق به کشورهای مذکور اعزام می شوند که کار می کند و یا کنار گذاشته می شود (مطابق با یند ۶و۷ مقررات ۹۹/۷۷ مسائل مربوط به مقررات بازرگانی مشترک در خصوص تولید گوشت و فراورده های آن.

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.