تحقیق در مورد مقررات عمومی بازرگانی بازار مشترک اروپا جهت واردات از کش (۱)
تحقیق در مورد مقررات عمومی بازرگانی بازار مشترک اروپا جهت واردات از کش (۱)
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۶ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
مقررات عمومی بازرگانی بازار مشترک اروپا جهت واردات از کشورهای جهان سوم
قبل از شروع باید به مسائل مربوط به بهداشت عمومی، حیوانات ، واردات گوشت و فرآورده های گوشتی از کشورهای جهان سوم توجه شود .
۱-تعاریف:
روده لش گیری و پاک شده، نمک زداه شده یا خشک و در صورت لزوم افزودن مواد نگهدارنده به مقدار مشخص روده هایی که فقط سرد و یا منجمد شده شامل این تعریف نمی شود. تولید روده به منظور استفاده در صنایع گوشتی سوسیس شامل پاک کردن ، نمک سود و خشک کردن و درجه بندی و مترکردن آن می باشد.
۲-مواد خام:
روده های لش گیری نشده :
مواد اولیه که برای تهیه روده به کار می رود و به کارگاههای مورد تائید حمل می شود میبایست از حیواناتی باشد که قبل و بعد از کشتار توسط بازرسی رسمی دامپزشکی کشتارگاه مطابق قوانین بهداشتی بازرسی گوشت کشور مبداء مطابق با یند ۱ فصل ۳ مققرارات فوق بازرسی شده باشند .
۳-اماکن تهیه روده :
اماکن تهیه روده میبایست از نظر رعایت بند ۱فصل۲و۱ مورد بازدید قرار گیرند .
۴-تائید اماکن تهیه روده :
کارشناسان کشورهای عضو بازار مشترک بر کارشناسان نیز نظارت داشته و برای تائید اماکن فوق به کشورهای مذکور اعزام می شوند که کار می کند و یا کنار گذاشته می شود (مطابق با یند ۶و۷ مقررات ۹۹/۷۷ مسائل مربوط به مقررات بازرگانی مشترک در خصوص تولید گوشت و فراورده های آن.