تحقیق در مورد مزارع چغندرقند

تحقیق در مورد مزارع چغندرقند

تحقیق-در-مورد-مزارع-چغندرقندلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۵ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۲
‏ ۱- ‏چکیده :
‏استفاده از کولتیواتور در مزارع چغندرقند به عنوان ماشین داشت چند منظوره، بر عملکرد محصول بسیار موثر است. اما به دلیل هزینه هایی که در بر دارد و وجود انواع مختلف کولتیواتور، تعیین تعداد دفعات به کارگیری کولتیواتور در دوره رشد چغندرقند و مناسب ترین نوع آن، بسیار مهم است. تحقیقی با هشت تیمار و سه تکرار در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در استان فارس اجرا شد. تیمارهای تحقیق عبارت بودند از: ۱) دو مرتبه استفاده از کولتیواتور غلتان، ۲) سه مرتبه استفاده از کولتیواتور غلتان، ۳) دو مرتبه استفاده از کولتیواتور هلالی (ثابت)، ۴) سه مرتبه استفاده از کولتیواتور هلالی (ثابت)، ۵) دو مرتبه استفاده از فاروئر (به عنوان کولتیواتور)، ۶) سه مرتبه استفاده از فاروئر (به عنوان کولتیواتور)، ۷) دو مرتبه وجین دستی (شاهد) و ۸) سه مرتبه وجین دستی که همه این ۸ تیمار در طول دوره رشد چغندر قند اجرا شد. فاکتورهای عملکرد ریشه چغندرقند، میزان علف هرز باقیمانده در مزرعه، عیار قند، خلوص شربت ام، رصد شکر استحصالی، میزان قند موجود در ملاس، نیتروژن مضر، پتاسیم، و سدیم موجود در ریشه چغندرقند به عنوان معیار مقایسه بین تیمارهای این تحقیق در نظر گرفته شدند. نتایج تحقیق نشان داد که از نظر عملکرد ریشه چغندرقند و عیار قند هیچگونه اختلاف معنی داری بین تیمارها وجود ندارند. از نظر میزان علف رز باقیمانده در مزرعه، اختلاف بین تیمارها در سطح ۱ درصد بوده و تمار سه بار وجین دستی دارای کمترین مقدار علف هرز (۶/۲۷۵ کیلوگرم در هکتار) و تیمار دوبار استفاده از فاروئر دارای بیشترین مقدار علف هرز (۲/۷۰۶ کیلوگرم در هکتار) بود. از بین فاکتورهای درصد شکر استحصالی، خلوص شربت خام، قند موجود در ملاس، نیتروژن مضر، سدیم، و پتاسیم مانده در ریشه چغندرقند، اختلاف تیمارها از نظر درصد شکر

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.