تحقیق در مورد روشهای نگهداری محصولات شیلات از صید تا بازار

تحقیق در مورد روشهای نگهداری محصولات شیلات از صید تا بازار

تحقیق-در-مورد-روشهای-نگهداری-محصولات-شیلات-از-صید-تا-بازارلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۱ صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

1
‏روشهای نگهداری محصولات شیلات از صید تا بازار
‏روش اتمسفر تحت کنترل سیستم یا Modified Atmosphere Pachaging
‏همان بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده است که در آن ترکیب گازهای موجود در بسته بندی که نفوذپذیری آن به گازها معلوم است تغییر نمی کند.
‏البته پس از اینکه بسته از ماده فرآوری پر شد ترکیب گازهای داخل آن عوض می شود. در دو سیستم CAS‏ و MAS‏ فقط اتمسفر انبار ذخیره سازی سرد تحت کنترل است اما در سیستم برای محصولات شیلاتی که فرآوری ظریف روی آن صورت می گیرد این اقدام در مرحله بسته بندی اعمال می شود. در عمل سردسازی میکرواورگانیسم های ترموفیل و مزوفیل عملا از فعالیت بازمانده و همچنین باکتریهای سایکروفیلها که در دمای ۱۰ تا ۵- امکان فعالیت دارند.‏
عواملی که عمیر مفید محصولات شیلاتی فرآوری شده را در سردخانه مشخص می کنند عبارتند از:‏
۱- نوع محصول فرآوری شده
‏۲- میزان فعالیت متابولیکی محصول
‏۳- شرایط محصول فرآوری شده در هنگام عمل آوری برای مثال وجود صدمه های مکانیکی یا آلودگیهای میکروبی و درجه رسیدگی ونحوه صید و حمل ونقل
‏۴- دمایی که محصول در آن دما نگهداری می شود.
‏۵- میزان کنترل بهداشتی در طی فرآوری و بسته بندی فرآورده.

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.