تحقیق در مورد رنگرزی بر روی پنبه

تحقیق در مورد رنگرزی بر روی پنبه

تحقیق-در-مورد-رنگرزی-بر-روی-پنبهلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۰ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏هدف: ‏رنگرزی با رنگ های ‏راکتیو و تأثیر در شید رنگی و تأثیر دما و قلیل و نمک بر روی کالای سلولزی.
‏مقدمه و تئوری:
‏براساس شواهد تجربی و عوامل شیمیایی به کار رفته انتشار و نفوذ رنگ ها و سایر مولکول های نافذ در مناطق کریستالی به مناطقی که تا درجه معینی ‏منظم هستند میسر نیست و اینگونه مناطق معمولاً مناطق غیر قابل دسترس در برابر نفوذ مواد شیمیایی از جمله رنگ می باشند و لذا نفوذ رنگ ها و سایر مواد محدود به مناطق بی نظمی است که برای آن ها قابل دسترسی می باشد.
‏چنین مناطقی شامل محدوده ای از مناطق با درجه نظم پایین ‏تا مناطق کاملاً آمورف می باشد.
‏تورم و یا تغییر در ساختمان لیف جهت افزایش درجه نفوذ و رنگ پذیری آن با استفاده از مولکول های نافذی مانند آب و یا حلالهای آلی امکان پذیر و در حدی متداول می باشد. بنابراین سرعت و یکنواختی و فاکتورهای مهم دیگر در رنگرزی مستقیماً تخت تأثیر ساختمان ظریف و درونی الیاف می باشد.
‏خصوصیات ‏رنگرزی الیاف پنبه به ۲ عامل بستگی دارد:
‏قطر لیف
‏ساختمان داخلی لیف.
‏هرچه لیف ظریف تر باشد سرعت رنگرزی آن بالاتر خواهد بود.‏ علت اینکه ‏این رنگ ها را مستقیم نامیده اند. این است که کلاس رنگی اولین کلاسی بود که قابلیت رنگرزی پنبه را به طور مستقیم دارا بود. علاوه بر صنعت نساجی از این کلاس رنگی در صنایع دیگری مانند چرم و کاغذ نیز استفاده می گردد. اکثر رنگینه های مستقیم دارای پایه آرزو هستند. یک نمونه از این رنگینه ها رنگینه زرد Dir Golden yellow 2RS‏ می باشد.

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.