تحقیق در مورد خواص میوه سیب
تحقیق در مورد خواص میوه سیب
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۹ صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
اشاره:
سیب میوه ای معروف است که در زبان عربی آن را تفّاح و در انگلیسی PPLE گویند. اولین رویش گاه درخت سیب ناشناخته است. برخی نواحی قفقاز و اطراف مازندران و گیلان را نام برده اند و بعض دیگر منشأ اصلی پرورش سیب را مناطق سردسیر شمال اروپا معرفی می کنند، اما نکته قابل توجه آن است که درخت سیب در بیشتر نقاط دنیا پرورش می یابد و همه مردم دنیا آن را می شناسند. تاکنون بیش از ۷۵۰۰ گونه سیب شناسایی شده است. جنگل های شمال کشور ما محیط مناسبی برای رشد و نمو نوع وحشی آن نیز هست.
پس از مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، لیموترش و گریپ فروت) و موز، انواع سیب، عمده ترین میوه ی پرورشی در سطح دنیا به شمار می آید.
نقش سیب در درمان بیماری ها
نظر پزشکان قدیم و جدید آن است که تا درمان با غذا میسر است، نباید از دارو استفاده نمود. محمدبن زکریای رازی می گوید: مهما قدرت أن تعالج بالأغذیه لا تعالج بالأدویه.
سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است. مواد موجود در یک سیب متوسط عبارت است از:
انرژی
۲۵۸ کالری
پروتیین
۱/۲ گرم
چربی
۱/۶ گرم