تحقیق در مورد تصفیه شربت خام

تحقیق در مورد تصفیه شربت خام

تحقیق-در-مورد-تصفیه-شربت-خاملینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۷۸ صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

‏تصفیه شربت خام (raw Iuice Purification‏)
‏شربت خروجی از دستگاه دیفیوزر رنگ تیره متمایل به خاکستری دارد، یکی از علل رنگ تیره شربت فعالیت آنزیمهای تولید کننده رنگیزه های تیره مانند ملاتین است. درصد ماده خشک محلول شربت خام بر حسب کشش وزنی دیفیورز متفاوت است (به عنوان مثال حدود ۱۶- ۱۳ درصد)، pH‏ شربت خام نیز اغلب در محدوده ۵/۶ ‏–‏ ۸/۵ می باشد و pH‏ برابر ۳/۶ به طور نسبی می تواند حاکی از سلامتی چغندر مصرفی و عملکرد خوب در مرحله شربت گیری باشد. درجه خلوص دهنده وجود مقدار زیاد ناخالصی در شربت است و لذا باید این درجه خلوص را با اعمال فرایند تصفیه تا حد امکان به درصد های بالاتر از ۹۰ رساند تا امکان طی کردن مراحل تغلیظ و کریستالیزاسیون به نحوه مطلوب فراهم شود.
‏اصول تصفیه شربت خام
‏در کارخانه های قند تصفیه خام بر پایه اصول زیر انجام می شود:
‏استفاده از اصول مکانیکی و فیزیکی برای جداسازی ذرات ریز معلق در شربت خام مثلاً به صورت کاربرد صافی ها.
‏استفاده از حرارت به منظور انعقاد و تجمع و بهم چسبیدن برخی از مواد آلی و تبدیل ناخالصیهای محلول در شربت خام به مواد نامحلول و رسوب دادن آنها.

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.