تحقیق در مورد انواع شیرین کننده های رژیمی ۷ص

تحقیق در مورد انواع شیرین کننده های رژیمی ۷ص

تحقیق-در-مورد-انواع-شیرین-کننده-های-رژیمی-7صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۷ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏انواع ش‏ی‏ر‏ی‏ن‏ کننده ها‏ی‏ رژ‏ی‏م‏ی
‏شیرین‏ کننده ها‏ی‏ رژیم‏ی‏ به دو دسته ” کالر‏ی‏ زا” و “غیر کالر‏ی‏ زا” تقسیم م‏ی‏ شوند.
‏ش‏ی‏ر‏ی‏ن‏ کننده ها‏ی‏ کالر‏ی‏ زا
‏دسته‏ اول که شامل “فروکتوز”، “سوربیتول” و “مانیتول” می باشند، حاوی کالر‏ی‏ هستند و بنابراین مصرف آنها باید حساب شده باشد تا منجر به اضافه وزن نگردد. همچنین مصرف زیاد سوربیتول و مانیتول به علت عدم جذب کامل ددر روده ها موجب اسهال م‏ی‏ گردد.
‏بنابراین‏ قبل از مصرف فرآورده های غذایی رژیمی به برچسب روی آنها که بیانگر ترکیباتشان است دقت کنید. به طور کلی مصرف این نوع شیرین کننده ها در افراد دیابتی چاق که دارای چربی خون بالایی نیز هستند، توصیه نمی شود.
‏ش‏ی‏ر‏ی‏ن‏ کننده ها‏ی‏ غ‏ی‏ر‏ کالر‏ی‏ زا
‏شیرین‏ کننده های غیر کالری زا مانند” ساخارین” و “آسپارتام” دارای هیچ کالری نیستند و باعث اضافه وزن نیز می شوند. قدرت شیرین کنندگی آنها بسیار بیشتر از شکر معمولی می باشد (حدود ۲۰۰ برابر ). بعضی از این شیرین کننده ها مثل آسپارتام در اثر حرارت زیاد اثر شیرین ک‏نندگی‏ خود را از دست می دهند و بنابراین نمی توان از آنها در کیک پزی استفاده کرد. همچنین مصرف زیاد ساخارین در بعضی از حیوانات منجر به سرطان مثانه شده که البته هنوز در مورد انسانی به اثبات نرسیده است. زنان باردار نیز بهتر است از ساخارین استفاده نکنند.

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.