تحقیق در مورد آشنایی با پرورش میگو آقای حسینی

تحقیق در مورد آشنایی با پرورش میگو آقای حسینی

تحقیق-در-مورد-آشنایی-با-پرورش-میگو-آقای-حسینیلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۶ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏معرفی میگوهای پرورشی
‏۱- میگوی سفید هندی(Penaeus indicus‏)
‏این گونه بدنی نیه شفاف، به رنگ صورتی کمرنگ تا زرد دارد. از مهم ترین مشخصات این گونه وجود یک جفت آنتن بسیار بلند شیری رنگ است که آن را از سایر گونه ها متمایز می سازد.
‏این گونه در مقایسه با سایر گونه ها برای پرورش در سواحل جنوبی کشور از بازده خوبی برخوردار است و بخش وسیعی از استخرهای پرورشی را به خود اختصاص داده است.
‏درجه حرارت ۲۲ تا ۲۳ درجه سانتیگراد و شوری ۱۵ تا ۲۵ جزء در هزار برای پرورش این گونه مناسب است.
‏نکته: میگوی سفید هندی در مقایسه با سایر گونه ها زودتر فاسد می شود، لذا در حمل و نقل و نگهداری بعد از صید، باید بسیار دقت کرد.
‏۲- میگوی موزی(Penaeus merguiensis‏)
‏بدن میگوی موزی به رنگ صورتی تا زرد کمرنگ است و خالهای قرمز مایل به قهوه ای دارد(شبیه موز کمی مانده). این گونه در آبهای جنوبی کشور به صورت طبیعی وجود دارد و از انواع میگوهای مرغوب محسوب می شود.
‏درجه حرارت ۲۵ تا ۳۲ درجه سانتیگراد و شوری ۱۵ تا ۳۲ جزء در هزار برای پرورش این گونه مناسب است.
‏۳- میگوی ببری سبز(Penaeus semisulcatus ‏)
‏بدن این گونه باندهایی رنگی دارد که این باندها به صورت اریب یا متقاطعند. در ایران مطالعات فراوانی بر روی این گونه برای پرورش صورت گرفته است که هم اکنون نیز ادامه دارد؛ اما هنوز اطلاعات دقیقی درباره شرایط زیستی آن در دست نیست.
‏درجه حرارت ۲۴ تا ۳۴ درجه سانتیگراد و شوری ۱۵ تا ۲۸ جزء در هزار برای پرورش این گونه مناسب است.
‏نکته: از آن جا که این گونه نسبت به تغییرات شوری مقاوم و از سازگاری مناسبی در نقاط مختلف دنیا برخوردار است، گونه پرورشی مناسبی تشخیص داده شده است.

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.