خرید و معرفی ۵۶ مدل از پرفروش ترین های سرخ کن

خرید سرخ کن

انواع مختلف سرخ کن

مهمترین انواع سرخ کن ها سرخ کن های گازی ، بدون روغن و برقی هستند:
 سرخ کن گازی
از این نوع سرخ کن ها در رستوران ها و آشپزخانه ها استفاده می شود و علاوه بر حفظ کیفیت غذا ، روغن را سریعتر از مدل برقی گرم می کنند. سرخ کن های گازی در صورت عدم استفاده صحیح می توانند خطرناک باشند.
 سرخ کن بدون روغن (سرخ کن هوا)
این را می توان بهترین سرخ کن نامید. سرخ کن بدون روغن دستگاهی است که تا ۸۰٪ در مصرف روغن صرفه جویی می کند. روغن در سرخ کن هوا زیاد نیست و غذا در هوای گرم سرخ می شود. سرخ کن بدون روغن بسیار ایمن است و بسیار سریع تمیز می شود. علاوه بر این ، می توان از آنها برای پخت کیک و سایر مواد غذایی استفاده کرد.
سرخ کن برقی
انواع معمول سرخ کن ها در خانواده سرخ کن های برقی هستند ، روش کار بسیار ساده و ایمن است. بسیاری از سرآشپزها معتقدند که این سرخ کن ها کیفیت غذایی خوبی را حفظ نمی کنند و به دلیل اندازه کوچک ، سرخ کردن غذاهایی مانند بوقلمون در آنها دشوار است. سرخ کن برقی بهترین انتخاب برای سرخ کردن غذاهایی مانند سبزیجات و میگو است.
کلیپ سرا وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.