چرا بعضی غذاها سرطانزا هستند

پروتئین چیست + دانستنی هایی درباره پروتئین

پروتئین چیست + دانستنی هایی درباره پروتئین

پروتئین چیست + دانستنی هایی درباره پروتئین در ابتدا در مورد این که پروتئین چیست و چرا برای بدن لازم است، صحبت خواهیم کرد. پروتئین از واژه یونانی به نام…

آشنایی با عوارض جانبی مصرف بیوتین

آشنایی با عوارض جانبی مصرف بیوتین

آشنایی با عوارض جانبی مصرف بیوتین  مکمل بیوتین برای افرادی که به دیابت مبتلا هستند گزینه خوبی محسوب نمی شود    در شرایطی بدن برای ارائه عملکرد درست خود به…

هرگز برنج پخته مانده نخورید

هرگز برنج پخته مانده نخورید

هرگز برنج پخته مانده نخورید   در برنج مانده، باکتری به نام “باسیلوس سرئوس” رشد می کند که خطرناک است   اگر از کسانی هستید که برنج زیادی درست می…

مصرف این خوراکی‌ها شما را به مرور می‌کُشد

مصرف این خوراکی‌ها شما را به مرور می‌کُشد

مصرف این خوراکی‌ها شما را به مرور می‌کُشد مارگارین یکی از ناسالم‌ترین مواد خوراکی روی زمین است   آیا می‌دانستید غذاهایی که هر روز غذا می‌خورید به مرور موجب مرگ…

مضرات خرما برای سلامتی که نمیدانستید

مضرات خرما برای سلامتی که نمیدانستید

مضرات خرما برای سلامتی که نمیدانستید خرما می‌تواند سطح قند خون را پایین بیاورد و حتی به درمان دیابت کمک کند   خرما از مواد غذایی است که دارای ارزش…

خط قرمزهایی ضروری روزه‌داری در روزهای طولانی

خط قرمزهایی ضروری روزه‌داری در روزهای طولانی

خط قرمزهایی ضروری روزه‌داری در روزهای طولانی  روزه‌دار پس از تحمل ساعتها گرسنگی پس از افطار باید تغذیه درستی داشته باشد   ساعات طولانی پرهیز از خوردن و آشامیدن آزمون…

کدام نمک بهتر است؟

کدام نمک بهتر است؟

کدام نمک بهتر است؟   نمک طبیعی از بهترین چاشنی ها برای متعادل کردن طعم غذای شما است   انواع مختلفی از نمک وجود دارد که هرکدام از جای خاصی…