آبگوشت کشک بادمجان بسیار خوشمزه
یکی از غذاهای خوشمزه که طرفدار بسیار زیادی در بین مردم دارد، آبگوشت است.ولی بعضی از مردم درست آن را تهیه نمی کنند و از این غذا لذت نمی برند.آن چه در این پست می خوانیم تهیه یک نوع ابگوشت می باشد که بسیار لذیذ و مقوی می باشد.فقط باید طبق دستور آن را درست کنید تا از طعم واقعی این غذای بسیار خوشمزه و لذیذ لذت ببرید. تهیه این نوع آبگوشت زیاد خرج گرانی ندارد. با چند نمونه از مواد ساده ای که در اغلب خانه ها هم به راحتی پیدا می شود می توانید این نوع آبگوشت را درست کنید.موادی که لازم دارد و در جدول پایین هم آمده است ، نخود و لوبیا–لوبیا چیتی–عدس–گوشت ترجیحا گوسفند باشد که از از لحاظ پزشکی هم ثابت شده است که مقوی تر و بهتر از گوشت کاو است–بادمجان،نمک و…
آبگوشت کشک بادمجان
آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.
مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان :
نخود و لوبیا | ۱ پیمانه |
لوبیا چیتی | یک دوم پیمانه |
عدس | یک دوم پیمانه |
گوشت گردن گوسفند | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده | ۴ عدد درشت |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
کشک | ۱ پیمانه |
سیر سرخ کرده | ۴ حبه |
نعنا داغ | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آنگاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجانها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.
یادآوری:
آبگوشت میباید خوب جا بیفتد و بعد بادمجانها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.