طرز تهیه برگر فرانسوی


طرز تهیه برگر فرانسوی

 

طرز تهیه برگر فرانسوی,نحوه پخت برگر فرانسوی

نحوه پخت برگر فرانسوی

 

مواد لازم برای ۴ نفر برای برگر فرانسوی :

آب پیاز 50 گرم 
سس کچاپ  50 گرم
 خردلیک قاشق سوپخوری 
 نمک و فلفلبه میزان لازم 
سیر ساطوری کردهیک حبه
راسته و فیله گوساله (چرخ کرده)۵۰۰ گرم
روغن زیتون 2  قاشق سوپخوری
نان همبرگر۴ عدد
کاهو و گوجه فرنگیبه میزان لازم
پنیر گودا۴ ورق
پیاز حلقه ای تفت داده۱ عدد کوچک
ریحانیک دسته کوچک
سیب زمینی سرخ کردهبه میزان لازم

 

طرز تهیه برگر فرانسوی :

آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.

 

آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.

 

حالا گوشت را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.

 

سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید.

 

منبع : shooroshirin.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.