خاصیت مواد غذایی
فاقد تصویر شاخص
آشنایی با خواص ماکارونی   ماکارونی سرشار از ویتامین آ است، و برای پوست خوب است از آنجایی که تهیه‌ی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است، تهیه‌ی ماکارونی برای انسان‌های اولیه آسان‌تر بوده است. مدارک تاریخی، ...
فاقد تصویر شاخص
مزایا و مضرات گیاه آلوئه ورا   آلوئه ورا، در درمان ترک های پوستی و خشکی پوست موثر می باشد چرا می گویند ژل گیاه آلوئه ورا برای پوست مفید است و آیا استفاده از آن  مضراتی هم دارد؟ مزایایی ...
فاقد تصویر شاخص
از برنج قهوه ای چه می دانید؟   برنج قهوه ای یکی از منابع مهم منیزیم به شمار می آید تقریبا خوراک اصلی نیمی از جمعیت جهان برنج است. در برخی از کشورها نیمی از کالری دریافتی روزانه از برنج ...
فاقد تصویر شاخص
در فیلم زیر می توانید به خواص اعجاب انگیز و باور نکردنی انگور مطلع شوید. پیشنهاد این است که کلیپ زیر را ببنید عصاره هسته انگور رشد و بقای سلول های سرطانی را در سرطان کولورکتال مهار می کند. نتایج ...
فاقد تصویر شاخص
خواص درمانی پیاز  پیاز نباید در خانم های باردار استفاده شود زیرا باعث سقط جنین میشود پیاز درمانی برای بسیاری از افراد موثر واقع شده است ولی توجه داشته باشید که چون پیاز قاعده آور می باشد برای خانمهای باردار ...
فاقد تصویر شاخص
آشنایی با خوردنی های سرشار از آهن توصیه های بین المللی بر این است که زنان بین ۱۹ تا ۵۰ سالگی روزانه ۱۸ میلی گرم آهن دریافت کنند. البته این میزان مصرف باید در میان گیاه خواران بیش از ۳۲ ...
فاقد تصویر شاخص
عسل مفید ترین  و بهترین مواد غذایی است که باید در سبد غذایی روزانه قرار بگیرد.   چند مورد از ناراحتی های شایع که عسل در درمان آنها نقش زیادی دارد.   پیشگیری از سرماخوردگی حل کردن یک قاشق مرباخوری ...
فاقد تصویر شاخص
خاصیت بادام های تلخ این نوع بادام ها دارای اسید سیانیدریک اهستند که باید در مصرف آن دقت کرد . مغز بادام تلخ ازنظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است. • بادام تلخ را آسیاب کرده و با ...
توسط
تومان