فایل مهم و اساسی درباره دانلود مقاله خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک
گروه پر تلاض داناکده تقدیم می کند..امیدوارم از این فایل نهایت لذت را ببرید. تلاش ما کسب رضایت شماست، با قیمتی عالی و استثنایی، ما را با نظرات خود دلگرم کنید
![دانلود مقاله خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک](http://kialink.ir/img_project/15610_1533670211.jpg)
دانلود مقاله خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک
خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک – word (..doc) – اقتصاد –
قسمتی از متن :
خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک
نمک کلرور سدیم یا همان نمک طعام بعنوان یکی از اصلی ترین عوامل افزایش فشار خون درافراد مستعد به این بیماری شناخته شده است . این ترکیب سالها ست که بعنوان اصلی ترین طعم دهنده در انواع محصولات غذایی از جمله دوغ شناخته شده است .
حذف کامل این نمک از دوغ موجب افت شدید خواص حسی آن می شود . به این هدف و به منظور کمک کردن به بیماران مبتلا به…