درمان تنبلی تخمدان در طب سنتی

درمان تنبلی تخمدان در طب سنتی

درمان تنبلی تخمدان در طب سنتی

یکی از مشکلات برخی از خانم ها این است که باردار نمی شوند، اما به راستی چرا بعضی از زن ها باردار نمی شوند؟ در این نوشتار به یکی از علت هایی که می تواند مخل به بارداری باشد، اشاره می کنیم.

یکی از بیماری های رایج در زنان که شیوع پیدا کرده است، تنبلی تخمدان است. این بیماری چیست؟ چه علت هایی باعث به وجود آمدن این بیماری می شود؟ آیا راه هایی برای پیشگیری این بیماری وجود دارد؟ چه غذاهایی باید مصرف شود؟ از چه غذاهایی در دوره درمان باید اجتناب شود؟

یکی از بیماری‎های شایع زنان سندرم تخمدان پلی کیستیک است که به صورت عامیانه تنبلی تخمدان گفته می‎شود. این بیماری برای بانوان، به خصوص آن هایی که به تازگی زندگی خود را آغاز نموده‎اند و قصد باردار شدن دارند، دردسرساز است و در بیشتر موارد تا زمانی که درمان نشود، امکان بارداری وجود ندارد.

تنبلی تخمدان:

تنبلی تخمدان اصطلاحی عامیانه است برای افرادی که دچار کم‎کاری تخمدان‎ها هستند و یا تخمک‎گذاری خوبی ندارند استفاده می‎شود. اصطلاح علمی آن تخمدان پلیکیستیک است.

علل این بیماری:

تخمدان این افراد نمی‌تواند به دلیل وجود برخی عوامل، تحت تاثیر هورمون‌های FSH و LH (هورمون‎های زنانه) طبیعی بدن قرار بگیرد و در نتیجه تخمک‌ گذاری انجام نمی‌شود. یعنی هورمون‌های مترشح این افراد دچار اختلال است و در نتیجه عملکرد مناسبی هم ندارد. عواملی مثل ژنتیک ، تغذیه وتاثیر محیط در بروز این بیماری نقش دارند.

طب سنتی غلبه رطوبت و سردی در ناحیه تخمدان‎ها را دلیل تنبلی تخمدان‎ها می‎داند و مهم ‎ترین علت آن مصرف بیش از حد سردیجات (مواد غذایی سرد) و مرغ‎های هورمونی و استحمام در زمان پریودی است.

نشانه‎های این بیماری:

۱٫ تخمک‎گذاری‎های کم و نامنظم
۲٫ عدم تخمک‎گذاری به مدت طولانی که به صورت پریود های دیر به دیر بروز می‎کند.
۳٫ زیاد شدن هورمون‎های مردانه یا علائم آن، از قبیل افزایش موهای زائد در نواحی خاص (چانه و لب) و زبر شدن آن.
۴٫ بروز چاقی و آکنه (جوش‎های صورت در سن بلوغ) و هیرسوتیسم یا پرمویی
۵٫ وجود کیست‎های متعدد کوچک در تخمدان‌ها در سونوگرافی
۶٫ بزرگ شدن تخمدان‎ها

درمان:

درمان از طریق طب سنتی:

مدت زمان درمان یک الی سه ماه طول می‎کشد و لازم است برای بهبود کامل در طول درمان مواد توصیه شده را به طور کامل مصرف نمایید.

۱٫ بادکش زیر شکم و کمر. سعی کنید این کار را توسط افراد باتجربه و مهارت انجام دهید.

۲٫ شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی.

۳٫ مقداری عسل و سیاهدانه نیم‎کوب را با هم مخلوط کنید و روزانه دو قاشق مرباخوری (صبح و شام) میل نمایید.

۴٫ داروی ترکیبی (زاج به اندازه یک نخود بیشتر نشود + یک قاشق مرباخوری عسل + یک قاشق چایخوری روغن زیتون بودار تصفیه نشده) ساخته و در ایام پاکی در ۱۴ مرحله به صورت واژینال استفاده نمایید.

۵٫ درمان تکمیلی حجامت عام (مهره‎های پشت یا میان دو شانه)، حجامت ساکرال (در ناحیه ساکرال کمی پایین‎تر از مهره‎های کمری کاملا بین دو باسن)، حجامت زیرشکم هر دو هفته یک‎بار می‎باشد، که باید تحت نظر پزشکان متخصص طب سنتی انجام گردد.

تنبلی تخمدان بیماری زنانه شایعی است و درمان‎های مختلفی برای آن وجود دارد، بنابراین در صورت مشاهده علائم این بیماری نگران نشوید؛ کافی است با یک متخصص مشورت نموده و با یافتن عوامل ایجاد کننده آن درصدد درمان برآیید.

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.