طرز تهیه لقمه های قارچ،قارچ لقمه ای

 

طرز تهیه لقمه های قارچ

 

درست کردن لقمه های قارچ,نحوه پخت لقمه های قارچ

طرز تهیه لقمه های قارچ

مواد لازم برای لقمه های قارچ :

 قارچ درشت ۲۴ عدد
لیموترش نصف عدد 
 نان سفید برشی ۳ ورقه
 سینه‌ی مرغ پخته و ریز خرد کرده۲۰۰ گرم 
تخم مرغ هم زده۱ عدد
جعفری خرد کرده۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد کرده۲ قاشق سوپخوری
خامه۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن زیتونبه میزان لازم

طرز تهیه لقمه های قارچ :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایه‌ی قارچ ها را در آورید و داخلشان را اندکی خالی کنید.

سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان ها را برشته کنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.

اکنون خرده های نان، مرغ، تخم‌مرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس روی قارچ ها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس ۱۲ عدد از قارچ ها را با مایه‌ی میانی پر کنید و باقیمانده ی قارچ ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.

سینی را در فر بگذارید و لقمه های قارچ را به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.

نکته برای تهیه لقمه های قارچ :

در صورت دلخواه لقمه های قارچ را با ساقه های تره بیارائید.

منبع : shooroshirin.ir

رشد سریع مو با روش زنان ژاپنی!!
توسط
تومان
There are no products