کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی ۲۵ ص

کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی ۲۵ ص

>p>فرمت فایل: ورد – Word   
( — قابل ویرایش ) 
 
تعداد صفحه : ۲۴کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی اصول کنسرو کردن مواد غذایی بر خلاف تولیدات گوشتی پخته پاستوریزه که بقای میکروارگانیزم های مقام در برابر حرارت در آنها تصدیق می شود ، هدف استریلیزاسیون تولیدات گوشتی از بین بردن همه باکتری های فاسد کننده از جمله هاگ های آنها می باشد . مراقبت حرارتی چنین محصولاتی باید آنقدر شدید باشد که میکروارگانیزم های باکتریایی بسیار…

محمد باقر

نظرات بسته شده است.