پاورپوینت درمورد گیاه داروئی نعناع

پاورپوینت درمورد گیاه داروئی نعناع

پاورپوینت-درمورد-گیاه-داروئی-نعناعمشخصات فایل

عنوان: پاورپوینت درمورد گیاه داروئی نعناع

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: ۱۸

محتویات

گیاه نعناع

اطلاعات آب و هواشناسی قوچان

رطوبت شهرستان قوچان

Ph موجود در خاک قوچان

EC موجود در خاک قوچان

گیاهان دارویی شهرستان قوچان

بررسی اقتصادی کشت گیاه نعناع

مجموع هزینه های کاشت، داشت و برداشت و هزینه زمین جهت کشت نعناع (یک هکتار)

پیشنهاد کشت گیاه نعناع

میانگین بارندگی شهرستان قوچان

گیاه دارویی نعناع از کاشت تا برداشت

تاریخ و فواصل کاشت

کاشت

داشت

آماده سازی خاک

بازار فروش گیاه نعناع

قسمتی از پاورپوینت

اطلاعات آب و هواشناسی قوچان

گستردگی استان و عواملی مانند وجود رشته کوههای مرتفع و مناطق کویری ، دور از دریا و وزش بادهای مختلف موجب گوناگونی آب و هوا در مناطق آن گردیده است .

در بیشتر بررسیهای انجام گرفته از جمله مطالعات آمایش خراسان ، این سرزمین به سه منطقه آب و هوایی شمال ، مرکز و جنوب تقسیم می شود .

شمال خراسان بطور کلی دارای شرایط آب و هوایی معتدل و سرد کوهستانی است .این منطقه حاصلخیز ترین و متراکمترین بخش استان از نظر جمعیت ، فعالیتهای اقتصادی وامکانات زیر بنایی است . که شامل شهرستانهای بجنورد ، قوچان ، شیروان ، مشهد، درگز ، چناران و سرخس می شود .

مساحت این منطقه حدود پنجاه و هشت هزار کیلومتر مربع است که۵/۱۸% وسعت کل استان را تشکیل می دهد . بیشتر جمعیت و امکانات اقتصادی و زیر بنایی این منطقه در اطراف مشهد و در محور مشهد –قوچان قرار دارد.

منطقه مرکزی استان شامل شهرستانها ی سبزوار ، اسفراین ، نیشابور ، تربت حیدریه ، کاشمر، تربت جام ،تایباد و خواف است . و مساحتی در حدود ۸۵هزار کیلومتر مربع دارد که ۲/۲۷ %استان را در بر می گیرد .

رطوبت شهرستان قوچان

این ناحیه یبن ۳۰۰ تا۴۰۰ میلیمتر تغییر می کند ولی در مناطق جنوبی ، شرقی و مرکزی که بیش از ۸۵% مساحت خراسان را شامل می شود میزان بارندگی در این مناطق تقریبا معادل ۱۵۰ میلیمتر است .

تنوع آب و هوایی قوچان عبارت است از :

-آب و هوای سرد کوهستانی و نیمه صحرایی سرد در شمال و شمال غرب

-آب و هوای معتدل کوهستانی در مناطقی از شمال و شمال غرب و مرکز

-آب و هوای نیمه صحرایی ملایم در شمال شرق ، مرکز و مناطقی از غرب و نیز مناطق کوهستانی جنوب

-آب و هوای گرم صحرایی فراگیر مناطق مرکزی به طرف جنوب وجنوب غرب

Ph موجود در خاک قوچان

کربناتهای محلول معمولا وجود ندارد لکن مقادیر کمی بی کربنات ممکن است وجود داشته باشد . از جمله کاتیون های عمده این خاک ها می توان کلسیم، منیزیم و سدیم را نام برد. این خاک ها دارای pHکمتر از ۸٫۵ هستند و مقدار سدیم قابل تبادل انها نیز کمتر ۱۵ درصد می باشد.

(قبادیان،۱۳۷۳)اصلاح این خاک ها خروج املاح اضافی از منطقه توسعه ریشه مستلزم زهکشی مناسب است . چون برای اصلاح این خاک ها باید املاح محلول را به وسیله مقدار زیادی اب از نتحیه ریشه زای گیاهان سست و به اعماق خاک برد. اگر زهکشی مناسب نباشد ابیاری با این مقدار اب موجب بالا امدن سفره اب زیر زمینی می شود و نه تنها موجبات اصلاح خاک را فراهم نمی کند بلکه منجر به تجمع املاح در سطح خاک می گردد.(هنری .فوت،۱۳۷۷)

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.