پاورپوینت درمود شربتها ی قندی

پاورپوینت درمود شربتها ی قندی

پاورپوینت-درمود-شربتها-ی-قندیمشخصات فایل

عنوان: پاورپوینت درمود شربتها ی قندی

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: ۲۳

محتویات

مقدمه

شربت خرما

شربت یاکون

سایر مزایای fos

شربت افرا

کاربردهای شربت افرا

شربت خرما

شربت عسل

آیا عسل طبیعی هم شکرک می‌زند؟

منابع

قسمتی از پاورپوینت

مقدمه
Øتعریف

شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .

شربت خرما
}خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت .

شربت یاکون

اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الیگوساکارید (FOS) پلیمری که عمدتاً از فروکتوز تشکیل شده است ذخیره می کند . پودر ریشۀ خشک شده یاکون حاوی ۷۰-۵۰ % FOS و نسبت کمی از شکرهای ساده ( مثل گلوکز ، فروکتوز و ساکارز)می باشد.

بدن انسان آنزیمی جهت هیدرولیز FOS ندارد در نتیجه به صورت غیر متابولیزه از دستگاه گوارش عبور کرده و کالری کمی تولید می

کند. یاکون همچنین به عنوان مادۀ پروبیوتیک عمل مادۀ پروبیوتیک عمل نمودهه و قسمت هضم نشدۀ یاکون به عنوان ماده ای جهت تغذیه باکتری های مفید روده بوده و باعث بهبود جذب ویتامین هایی از قبیل ب کمپلکس .

و . . .

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.