پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن
پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن
عنوان: پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: ۸۲
محتویات
مبنای تقسیم بندی خوراکی ه
اقسام خوراکی ها
اقسام اغذیه
مراتب درجات چهارگانه ادویه
خوراک اصلی انسان
غذا و مزاج
نکات لازم در غذا خوردن
نبایدها
طعم غذا
ارتباط طعم غذا با کیفیت آن
طعم غذا
ظرف غذا
وجود خلط صفراوی در معده
تدبیر آب
و . . . . . . . .
قسمتی از پاورپوینت
مبنای تقسیم بندی خوراکی ها:
۱- تأثیر به ماده (انواع غذا)
۲- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)
۳- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)
اقسام خوراکی ها:
۱- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)
۲- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)
۳- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)
۴- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)
۵- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)
روغن گاو، سیب، جدوار
افیون، سم مارها
اقسام اغذیه:
۱- صالح الکیموس و فاسد الکیموس
۲- لطیف و کثیف
۳- کثیر الغذا و قلیل الغذا
و . . .. . . .