پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

پاورپوینت-تدابیر-خوردن-و-آشامیدنمشخصات فایل

عنوان: پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: ۸۲

محتویات

مبنای تقسیم بندی خوراکی ه

اقسام خوراکی ها

اقسام اغذیه

مراتب درجات چهارگانه ادویه

خوراک اصلی انسان

غذا و مزاج

نکات لازم در غذا خوردن

نبایدها

طعم غذا

ارتباط طعم غذا با کیفیت آن

طعم غذا

ظرف غذا

وجود خلط صفراوی در معده

تدبیر آب
و . . . . . . . .

قسمتی از پاورپوینت

مبنای تقسیم بندی خوراکی ها:

۱- تأثیر به ماده (انواع غذا)

۲- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)

۳- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)

اقسام خوراکی ها:

۱- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)

۲- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)

۳- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)

۴- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)

۵- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)

روغن گاو، سیب، جدوار

افیون، سم مارها

اقسام اغذیه:

۱- صالح الکیموس و فاسد الکیموس

۲- لطیف و کثیف

۳- کثیر الغذا و قلیل الغذا

و . . .. . . .

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.