مزایای مثبت گوشت ماهی
مزایای مثبت گوشت ماهی
فرمت فایل: پاورپوینت – powerpoint,
( — قابل ویرایش )
تعداد اسلاید : ۳۰ مزایای مثبت گوشت ماهی میزان اسیدهای امینه شبیه گوشتهای دیگر ولی قابلیت هضم پذیری آن بالاتر حدود ۹۰% بسته به تازه گی و نحوه نگهداری هضم پروتئین به ۹۷-۹۹% میرسد غنی از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، ید و فلوئور میباشد مزایای مثبت گوشت ماهی ۴٫سرشار از ویتامین بخصوص ویتامین های محلول در چربی در ماهیان چرب بخصوص ویتامین A 5. حاوی اسید چرب با بیش از سه باند مضاعف < 20 g…