فایلی درباره دانلود مقاله کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
امیدوارم از این فایل نهایت لذت را ببرید. سعی و تلاش ما کسب رضایت شماست،
دانلود مقاله کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
شما بازدید کنند محترم میتوانید با هزینه ی اندکی فایل (کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی) را تهیه فرمایید.
قسمتی از متن :
1
2
کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
مقدمه:
شیرامولوسیون پیچیدهای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً ۸۷% آب، ۵/۳% پروتئین، ۵/۳% چربی و ۵% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزههای متفاوتی…