فایلی درباره دانلود مقاله کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

امیدوارم از این فایل نهایت لذت را ببرید. سعی و تلاش ما کسب رضایت شماست، 

دانلود مقاله کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

دانلود مقاله کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

شما بازدید کنند محترم میتوانید با هزینه ی اندکی فایل (کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی) را تهیه فرمایید.
قسمتی از متن :
 
‏1
‏2
‏کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی
‏مقدمه:
‏شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً ۸۷% آب، ۵/۳% پروتئین، ۵/۳% چربی و ۵% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی…

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.