طرز تهیه کروکت فرانسوى


طرز تهیه کروکت فرانسوى

 

پخت کروکت فرانسوى,درست کردن کروکت فرانسوى

طرز تهیه کروکت فرانسوى

 

مواد لازم برای کروکت فرانسوى :

 آرد سوخاری 1 لیوان
 تخم مرغ۲ عدد 
 جعفری خرد شده۳ قاشق غذاخوری 
 هویج متوسط 2 عدد
سینه مرغ۷۵۰ گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه کروکت فرانسوى :

مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند، هویچ را پوست کنده و از طول به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را آب پز می کنیم تا نرم شود.

 

از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم ۱ برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم، کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددا در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.