طرز تهیه کباب عربی با کوفته سیب زمینی
کباب عربی
طرز تهیه کباب عربی با کوفته سیب زمینی
طرز پخت کباب عربی با کوفته سیب زمینی
آموزش گرانترین و لذیذترین کباب ایران کباب آناهیتایی
در این مطلب طرز تهیه یک نوع کباب عربی با کوفته سیب زمینی را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر
مواد لازم برای کباب عربی:
گوشت گوساله چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
روغن | ۲ قاشق سوپخوری |
پیاز ریز خرد شده | ۲ عدد |
فلفل سبز ریز خرد شده | ۷ الی ۸ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
برگ جعفری خرد شده | ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل سیاه پودر شده | یک و یک دوم قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم کوفته سیب زمینی:
سیب زمینی | ۴ عدد |
آب | به مقدار لازم |
بلغور گندم پخته | ۴ پیمانه |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۵۰ میلی لیتر |
برگ جعفری ریز خرد شده | ۲ قاشق سوپخوری |
سس گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
سس گوجه فرنگی تند | ۱ قاشق سوپخوری |
زیره پودر شده | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب عربی :
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و برگ جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
برای تهیه کوفته سیب زمینی:
سیب زمینی را در آب بپزید و سپس له کنید. بلغور گندم پخته را با پیاز رنده شده، روغن زیتون، برگ جعفری ریز خرد شده، سس های گوجه فرنگی، زیره و نمک مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه و مخلوط کنید. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود مانند تصویر، شکل دهید. مخلوط گوشت را وسط ظرف سرو قرار دهید، کوفته ها را دور آن بچینید و سرو کنید.
آموزش تاس کباب
منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir