طرز تهیه کباب عربی با کوفته سیب زمینی

کباب عربی

طرز تهیه کباب عربی با کوفته سیب زمینی

 

پخت کباب عربی,طرز تهیه کباب عربی

طرز پخت کباب عربی با کوفته سیب زمینی

آموزش گرانترین و لذیذترین کباب ایران کباب آناهیتایی

 

در این مطلب طرز تهیه یک نوع کباب عربی با کوفته سیب زمینی را برایتان آورده ایم.

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

مواد لازم برای کباب عربی:

 گوشت گوساله چرخ کرده۵۰۰ گرم 
 روغن ۲ قاشق سوپخوری
 پیاز ریز خرد شده۲ عدد 
فلفل سبز ریز خرد شده  ۷ الی ۸ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
برگ جعفری خرد شده۲ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه پودر شدهیک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

مواد لازم کوفته سیب زمینی:

 سیب زمینی۴ عدد 
آب به مقدار لازم 
بلغور گندم پخته  ۴ پیمانه
پیاز رنده شده ۱ عدد 
روغن زیتون۵۰ میلی لیتر
برگ جعفری ریز خرد شده۲ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی تند۱ قاشق سوپخوری
زیره پودر شدهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب عربی :

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و برگ جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

برای تهیه کوفته سیب زمینی:

سیب زمینی را در آب بپزید و سپس له کنید. بلغور گندم پخته را با پیاز رنده شده، روغن زیتون، برگ جعفری ریز خرد شده، سس های گوجه فرنگی، زیره و نمک مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه و مخلوط کنید. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود مانند تصویر، شکل دهید. مخلوط گوشت را وسط ظرف سرو قرار دهید، کوفته ها را دور آن بچینید و سرو کنید.

آموزش تاس کباب

 

منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.