طرز تهیه مرغ کنتاکیِ سریع یا دستور پخت مرغ کنتاکی یا سوخاری

طرز تهیه مرغ کنتاکیِ سریع

 

درست کردن مرغ کنتاکی,تهیه مرغ کنتاکی

روشی سریع برای پخت مرغ کنتاکی

دستور پخت مرغ کنتاکی یا سوخاری

 

اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.

مواد لازم برای مرغ کنتاکی :

مرغ۱ عدد بزرگ
 روغنبه میزان لازم 
 نمکبه میزان لازم 
 فلفل سیاهبه میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم 
آردبه میزان لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی :

قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.

در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.

تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.

آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.

تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.

منبع : ashpazbashy.com

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.