طرز تهیه خورش بادام زمینی

طرز تهیه خورش بادام زمینی

طرز تهیه خورش بادام زمینی

 

طرز تهیه خورش بادام زمینی

 

اگر علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی را حتما امتحان کنید مطمئنا از طعم آن خوشتان می آید.

 

مواد لازم برای تهیه خورش بادام زمینی :

پیاز خرد شده ۲ پیمانه 
 روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری 
 پودر فلفل قرمز½ قاشق چایخوری 
 سیر رنده شده۱ قاشق چایخوری 
آب گوجه فرنگی۳ پیمانه
آب۱ پیمانه
نمک۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده۲ عدد
بامیه خرد شده۱ و نیم پیمانه
کره بادام زمینی ½ پیمانه

 

طرز تهیه خورش بادام زمینی :

پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.

درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.

 

آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.

درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.

سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

 

کره بادام زمینی را اضافه کنید.

تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.

بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

 

منبع : bedunim.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.