طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی


طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی

 

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی

 

مدت زمان تقریبی مطالعه : ۲ دقیقه

 

مواد لازم برای ته چین گوجه فرنگی :

برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه) 
کره  ۶۰ گرم
 سینه‌ مرغ خلالی خرد کرده ۵۰۰ گرم 
 قرص عصاره‌ مرغ  ۱ عدد
ادویه‌ کاری۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقه ای خرد کرده۴۰۰ گرم
ماست چکیده۲۰۰ گرم
زعفران آب کرده۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع۱۵۰ میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)
نمک و فلفلبه میزان لازم
زرده ی تخم مرغ۴ عدد
فیله‌‌ گوجه فرنگی رنده کرده۷-۸ عدد

 

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی :

برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمک بپزید و آبکشی کنید. نیمی از کره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه کاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی رنگ شود.

 

حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌ تخم مرغ ها را در کاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یکدستی حاصل شود.

 

آن گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک کف ظرف نسوز را با کره چرب کنید و یک چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

 

حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و روی آن را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه های برنج، مرغ و قارچ و گوجه فرنگی را تکرار کنید. به گونه ای که آخرین لایه ی ته چین، گوجه فرنگی باشد.

 

حالا باقیمانده‌ کره را خرد کنید و روی ته چین بچینید. اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ کنید تا بخار ته چین خارج شود. اینک ته چین را به مدت تقریبی یک و نیم ساعت در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.

 

منبع : blog.okcs.com

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.