شیمی مواد غذایی -مجموعه مهندسی علوم و صنایع غذایی+سوالات

شیمی مواد غذایی -مجموعه مهندسی علوم و صنایع غذایی+سوالات

شیمی مواد غذایی -مجموعه مهندسی علوم و صنایع غذایی+سوالات

شیمی مواد غذایی -مجموعه مهندسی علوم و صنایع غذایی+سوالات  فصل اول کربوهیدراتها
انواع کربوهیداراتها……………… همه ایزومری نوری انانتیومری همه اپیمری ……………………. خواصی از قندها که با فرم فیشر قابل توجیه نیستند .. خاصیت احیاء کنندگی………. اثر اسیدها بر قند اکسیداسیون قندها …………………….. احیاء شدن قندها ………………………………………….. موتارتاسیون …………
اثر قلیاها بر روی قند ……………………………….. : قندهای آمینه ……………..
داکسی قندها…

محمد باقر

نظرات بسته شده است.