دانلود مقاله اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکوشیمیای پودر jamun به اسپری خشک(پاورپوینت)

دانلود مقاله اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکوشیمیای پودر jamun به اسپری خشک(پاورپوینت)

دانلود مقاله اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکوشیمیای پودر jamun به اسپری خشک(پاورپوینت)

عنوان فایل : اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکوشیمیای پودر jamunبه اسپری خشک نوع فایل : پاورپوینت
شرح مختصر :  
هدف از پژوهش موجود به منظور بررسی اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکو شیمیایی اسپری خشک شده پودر آب میوه ژامون است.دمای ورودی متنوع از ۱۴۰ تا ۱۶۰ درجه سانتی گراد است از آن جایی که دیگر پارامترها مانند دمای خروجی (۸۰درجه سانتی گراد)،غلظت مالتودکسترین(۲۵%)،سرعت جریان مواد(۱۰ میلی لیتردقیقه) ثابت نگه داشته میشوند. 
رطوبت،فعالیت آب، مقدار…

محمد باقر

نظرات بسته شده است.