دانلود تحقیق کلزا
فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش ) قسمتی از محتوی متن … تعداد صفحات : ۱۷ صفحه کلزا. مقدمه : دانه های روغنی پس از غلات ، دومین ذخایر غذایی جهان را تشکیل می دهند .این محصولات علاوه بر دارا بودن ذخائر غنی اسید چرب ، حاوی پروتئین نیز می باشند در این میان کلزایه عنوان یکی از مهمترین گیاهان روغنی در سطح جهان مطرح می باشد .آخرین ارقام منتشره از سوی سازمان خواربار و کشاورزی جهانی ( FAO ) در سال ۱۹۹۹ نشان می دهد ، کلزا پس از سویا و نخل روغنی ، سومین منبع تولید روغن نباتی جهان به شمار می رود . مبدأ اولیه کلزا Brassica napus به خوبی روشن نمی باشد اما به احتمال قوی خواستگاه آن ناحیه آسیا و اروپا است ، کلمه Rapeseed در زبان انگلیسی به کلزا اطلاق می شود دارای ریشه Rapum به معنی شلغم می باشد . زراعت کلزا از ۳۰۰ سال قبل در هندوستان رواج داشته و از آنجا به چین و ژاپن راه یافته است ،در اروپا استخراج روغن از دانه کلزا و دانه سایر گونه های متعلق به جنس Brassica دست کم از قرن ۱۶ رواج داشته است ، این روغن ابتدا به عنوان روغن چراغ استفاد …