تقدیم به عزیزان فایلی درباره اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجههای خونی، سیستم ایمنی، وکمیّت و کیفیت لاشه جوجههای گوشتی
باز هم فایلی مهم و کاربردی برای شما آماده کردیم .سایت پر تلاش گر داناکده شبانه روز تلاش می کند برای کسب رضایت شما، امیدوارم از این فایل نهایت لذت را ببرید و راضی باشید و در نظرات به ما اعلام کنید . سعی و تلاش ما فقط کسب رضایت شماست،
اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجههای خونی، سیستم ایمنی، وکمیّت و کیفیت لاشه جوجههای گوشتی
عنوان پروپوزال: اثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجههای خونی، سیستم ایمنی، وکمیّت و کیفیت لاشه جوجههای گوشتی
فرمت فایل: word
تعداد صفحات: ۳۱
گوشت طیور مزیتهایی از لحاظ تغذیهای مانند پروتئین بالا، اسیدهای چرب ضروری خیلی اشباع، مواد معدنی و چربی پائین (۵/۳ تا ۵ درصد) دارد(اسلاومایر و همکاران، ۲۰۰۸)؛و افزایش مصرف آن منجر به توسعه تولید جوجههای گوشتی و کوششهایی جهت تولید هیبریدهای موثر برای بهبود ضریب تبدیل غذایی…