تقدیم به عزیزان فایلی درباره اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی
باز هم فایلی مهم و کاربردی برای شما آماده کردیم .سایت پر تلاش گر داناکده شبانه روز تلاش می کند برای کسب رضایت شما، امیدوارم از این فایل نهایت لذت را ببرید و راضی باشید و در نظرات به ما اعلام کنید . سعی و تلاش ما فقط کسب رضایت شماست،
اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی
عنوان پروپوزال: اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی
فرمت فایل: word
تعداد صفحات: ۲۱
امروزه روغنهای گیاهی به دلیل آثار مفیدی چون کاهش کلسترول خون بیشتر مورد توجه قرار گرفته و به صورت های مختلفی نظیر روغن های سالادی، پخت و پز و سرخ کردنی به رژیم غذایی افراد راه پیدا میکنند (ماتالگیتو و الخلیفه، ۱۹۹۸). با توجه به تنوع زیاد منابع روغنهای گیاهی، صرفا روغنهای سویا، نخل، کلزا…