تقدیم به شما فایلی درباره روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده

سایت پرتلاشگر داناکده هدفش جلب رضایت بینندگان است ما تلاش می کند برای کسب رضایت شما، امیدوارم از این فایل نهایت لذت را ببرید و راضی باشید و در نظرات به ما اعلام کنید . سعی و تلاش ما فقط کسب رضایت شماست، 

روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده

روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده

 
رشته : کارشناسی ناپیوسته علوم وصنایع غذایی
موضوع :
روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده
 
 
فهرست مطالب
فصل اول : مواد اولیه تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده
۱-۱- میوه ها
۱-۱-۱- طبقه بندی میوه ها
۲-۱-۱-۱- میوه های آلویی
۳-۱-۱-۱- میوه های توتی یا انگوری
۲-۱-۱- میوه های سیبی
۱-۲-۱-۱- سیب
۲-۲-۱-۱- گلابی ها
۳-۱-۱- میوه های آلویی
۱-۳-۱-۱- گیلاس ها
۲-۳-۱-۱- هلو ها
۳-۳-۱-۱- شاه توت ها ، تمشک ها و توت فرنگی ها
۴-۱-۱- میوه های توتی و انگوری
۱-۴-۱-۱- میوه های خانواده…

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.