تحقیق در مورد پختن کوزه‌ها و کاشی‌ها

تحقیق در مورد پختن کوزه‌ها و کاشی‌ها

تحقیق در مورد پختن کوزه‌ها و کاشی‌ها

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)تعداد صفحه:۵
فهرست:
 
برای پختن محصولات کوزه گر و کاشیساز انواع زیادی کوره (تنور ـ بریز ـ شاخور ـ قورن ـ داش ـ دم و داشت) وجود دارد . اندازه و ساختمان این کوره ها بستگی دارد به اندازه و سرشت سفالها . بزرگترین این کوره ها برای پختن (طبخ کردن) کَوَلهای چاه کن و کارهای سفالی سفالگر فتیله ساز است . هیزم را به کوره می اندازند و شعلهٔ آتش از زیر تاق کوره از در آتش وارد اتاق می شود و از یک رشته زنبورک های تاق…

محمد باقر

نظرات بسته شده است.