تحقیق در مورد خواص ظاهری گوشت

تحقیق در مورد خواص ظاهری گوشت

تحقیق-در-مورد-خواص-ظاهری-گوشتلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۳ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏چگونگی تغییر روش مصرف گوشت :
‏خصوصیات ظاهری گوشت:
‏۱-رنگ گوشت:
‏مهمترین ترکیباتی که موجب ظهور رنگ در گوشت می شود رنگدانه هایی هستند که برخی طول موج های نور را جذب کرده ، سایر نورها را منعکس میکنند . ساختمان وبافت عضلات نیز بر میزان جذب وانعکاس نور تاثیر دارد‏.
‏رنگدانه های گوشت:
‏۱- پروتئین هموگلوبین یا رنگدانه خون
‏۲- پروتئین میوگلوبین یا رنگدانه عضلات که در صورتیکه به خوبی انجام شده باشد ۸۰ تا۹۰ درصد رنگدانه گوشت را تشکیل می دهد.
‏۳- آنزیم کاتالاز
‏۴- آنزیم سیتوکروم
‏آنزیم های کاتالاز وسیتوکروم بر رنگ گوشت تاثیر جزیی دارند.
‏ساختمان میوگلوبین:
‏میوگلوبین دارای یک قسمت پروتینی به نام گلوبین(پروتین گلبولی)و یک قسمت غیر پروتینی به نام حلقه هم می باشد.رنگ گوشت تا حدودی به حالت اکسیداسیون داخل حلقه ی هم بستگی دارد.
‏عوامل موثر بر مقدار میوگلوبین عضله ‏:
‏۱-نوع دام: به طور کلی عضلات گاو وگوسفند میوگلوبین بیشتری نسبت به عضلات خوک ،گوساله شیری،ماهی وطیور دارند. رنگ گوشت این حیوانات نیز به میزان میوگلوبین انها مربوط است.

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.