تحقیق در مورد خواص ادویجات

تحقیق در مورد خواص ادویجات

تحقیق-در-مورد-خواص-ادویجاتلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۴ صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

1
‏خواص ادویجات
‏مقدمه
‏چاشنی ها برای طعم ، رنگ ، عط و نگهداری غذا یا آشامیدنی ها به کار می روند. چاشنی ها ممکن است از بسیاری از قسمت های گیاه مشتق و گرفته شوند. پوست ، غنچه یا جوانه، گل ها، میوه ها، برگ ها، ساقه ها، ریشه ها، دانه ها ، گُلاله ها، دم و دستگاه یا بالای داخل گیاه.
‏دوره یا مدت « گیاه» ، به عنوان یک جزء از اَدویه یا چاشنی است و به گیاهانی با برگ های خوش بو برمی گردد. ادویه ها اغلب خشک هستند و در یک فرآیند یا جریان امام حالت کامل ، به کار می روند. اختیار دیگر آن است که عصاره یا شیره هائی نظیر روغن اهای صروری را به وسیله تقطیرکردن مواد اویه ای خام یا مرطوب آماده کند.
‏هل
‏هل گیاهی است که در مناطق حاره و گرم می روید . وطن آن هندوستان می باشد و حدود ۸۰% مصرف هل دنیا از هندوستان صدر می شود این گیاه پایا و علفی است که ریزوم آن ساقه های هوائی مانند برگ بهم پیچیده گاهی تا ارتفاع ۴ متر خارج می شود یک یا دو ساقه گل دهنده از قاعده ساقه های هوائی خارج می شود که دارای گل های کوچک برنگ سفید یا سبز روشن می باشدمیوه هل بیضی شکل ، مانند قلب و برنگ زرد یا سبز روشن بطول ۱-۲ سانتیمتر است . دانه های معطر و مطبوعی برنگ قهو های مای به قرمز در آن وجود دارد که به مصرف ادویه و خوشبو کردن مشروبات و غذاها یم رسد
‏خواص :
‏هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است
‏۱)چون هل بشکل قلب می باشد بنابراین تقویت کنده قلب است

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.