تحقیق درمورد تقسیم بندی باکتری ها از نظر خواص مشابه

  فرمت فایل:  ورد  ( قابلیت ویرایش  )     قسمتی از محتوی متن …   تعداد صفحات : ۴۹ صفحه تقسیم بندی باکتری ها از نظر خواص مشابه. تقسیم بندی باکتری ها در میکروب شناسی مواد غذایی به صورت ذیل ـ بدون در نظر گرفتن طبقه بندی سیستماتیک آن ـ تا حدود زیادی به شناخت گروه های میکروبی و نوع فسادی که در مواد غذایی ایجاد می کنند کمک می نماید .در اینجا به طور مختصر با این گروه ها آشنا می شویم: ۱ـ باکتری های مولد اسید لاکتیک : این گروه بیشتر شامل خانواده لاکتوباکتریاسه است که قند ها را تخمیر کرده و تولید اسید لاکتیک می کند .بعضی از انواع این گروه ها هموفرمنتاتیو بوده یعنی هنگام رشد و تکثیر و بالنتیجه تخمیر قندها مقدار اسیدلاکتیک تولید شده خیلی زیاد بوده و مقدار اجسام فرّار مانند اسیداستیک و دی اکسیدکربن کم است .دسته ای دیگر هتروفرمنتاتیو بوده یعنی مقدار اجسام فرّار از قبیل اسیداستیک ، الکل و دی اکسیدکربن زیادتر از اسیدلاکتیک است .همچنین از نظر حرارت مناسب ممکن است آن ها را به دو دسته تقسیم کرد .گروهی که در حرارت بالاتر از ۳۷ درجه سانتی گراد بهتر رشد می …

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.