بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک

بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک

بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک

نوع فایل :PDFتعداد صفحات :۱۰
سال انتشار :۱۳۹۵
چکیده
نتایج آنالیز واریانس کاهش شفافیت آبمیوه سیب موز و افزایش کدورت، کاهش بریکس نمونه ها، کاهش اندیس فرمالین را با گذشت زمان نشان می دهد. از دیدگاه ارزیاب ها نسبت به گذشت زمان ارزش نمونه ها کم شد. زنده مانی پروبیوتیک ها در طول ۲۸ روز بررسی مناسب ارزیابی گردید. و این باکتری ها که در یخچال قابلیت زنده مانی را نداشتند در حضور اینولین این توانایی را بدست آوردند. به دلیل اهمیت و جایگاه تغذیه و سلامتی در…

محمد باقر

نظرات بسته شده است.