چه طور رب و مربای انار بهداشتی درست کنید؟

آشپزی رب انار

چه طور رب انار بهداشتی درست کنید؟ دیگر لازم نیست پول های زیادی برای خرید رب انار خرج کنید ما به شما این آموزش را یاد می دهیم.کلیپ زیر را ببینید. و به راحتی این رب را درست کنید. رب خانگی و اصل
*

*
خواص ربّ انار ترش‏:
طبیعت را قبض کند و صفرا را فرونشاند و جگر گرم را قوّت دهد. صفت آن: آب انار ترش را صاف کرده، بجوشانند تا ربعى بماند یا نصفى بماند، صاف کنند و به مثلش نبات مصرى یا قند سفید و صاف کرده آمیخته، بجوشانند تا به قوام آید، به کار برند.

*

*

ربّ انار شیرین‏:
سرفه را نفع دهد و نفث الدّم را سودمند آید و شکم را نرم گرداند. صفت آن: آب انار شیرین را بجوشانند تا ربعى بماند یا نصفى صاف کنند و به مثلش نبات مصرى یا قند سفید آمیخته، بجوشانند تا غلیظ شود، به کار برند.

آموزش مربای انار

  • ۲ فنجان دانه انار تازه
  • ۱ فنجان شکر
  • ¼ فنجان آب
  • ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
  • برای طعم دادن: ۱ قاشق غذاخوری گلاب

طرز تهیه

  1. انار و آب را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید
  2. مقدار شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا انار کاملاً با شکر ترکیب شود
  3. آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت متوسط ​​ده دقیقه بجوشد یا تا زمانی که غلیظ شود
  4. گلاب را به مخلوط قبلی اضافه کنید
  5. بگذارید مربا با دمای اتاق کمی خنک شود
  6. مربا را در یک زودپز پر کرده و در یخچال نگه دارید.
توسط
تومان