چه طور رب انار بهداشتی درست کنید؟ دیگر لازم نیست پول های زیادی برای خرید رب انار خرج کنید ما به شما این آموزش را یاد می دهیم.کلیپ زیر را ببینید. و به راحتی این رب را درست کنید. رب خانگی و اصل
*
*
خواص ربّ انار ترش:
طبیعت را قبض کند و صفرا را فرونشاند و جگر گرم را قوّت دهد. صفت آن: آب انار ترش را صاف کرده، بجوشانند تا ربعى بماند یا نصفى بماند، صاف کنند و به مثلش نبات مصرى یا قند سفید و صاف کرده آمیخته، بجوشانند تا به قوام آید، به کار برند.
*
*
ربّ انار شیرین:
سرفه را نفع دهد و نفث الدّم را سودمند آید و شکم را نرم گرداند. صفت آن: آب انار شیرین را بجوشانند تا ربعى بماند یا نصفى صاف کنند و به مثلش نبات مصرى یا قند سفید آمیخته، بجوشانند تا غلیظ شود، به کار برند.
آموزش مربای انار
- ۲ فنجان دانه انار تازه
- ۱ فنجان شکر
- ¼ فنجان آب
- ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
- برای طعم دادن: ۱ قاشق غذاخوری گلاب
طرز تهیه
- انار و آب را در قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید
- مقدار شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا انار کاملاً با شکر ترکیب شود
- آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت متوسط ده دقیقه بجوشد یا تا زمانی که غلیظ شود
- گلاب را به مخلوط قبلی اضافه کنید
- بگذارید مربا با دمای اتاق کمی خنک شود
- مربا را در یک زودپز پر کرده و در یخچال نگه دارید.