طرز تهیه و آشپزی کوفته نخود

طرز تهیه کوفته نخود
طرز تهیه کوفته نخود
*
*
کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز :
بلغور گندم خیس شده | ۷۵ گرم |
نخود خیس شده | ۷۵ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
گردو پودر شده | ۷۵ گرم |
مرزه ریز خردشده | ۱۰۰ گرم |
پیاز داغ | ۲ قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
مواد مورد نیاز سس :
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپخوری |
زردچوبه | به میزان لازم |
قرص عصاره گوشت | ۱ عدد |
پیازداغ | ۲ قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق سوپخوری |
آب | ۳ پیمانه |
روغن مایع | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کوفته نخود :
نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.
از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.
گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، ۳ پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.
کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.
منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir